16 IUNIE ZIUA INTERNATIONALA A REMITERILOR FAMILIALE


banner-v2

La initiativa Asociatiei Internationale a Transferatorilor de Bani (IAMTN), ziua de 16 iunie a fost proclamata Ziua Internationala a Remiterilor Familiale, urmand ca aceasta sa fie ratificata si de ONU.

Ideea unei Zile Internationale a Remiterilor Familiale vine sa sublinieze importanta pe care remiterile familiale o au pentru bunastarea globala si dezvoltarea sustenabila a tarilor de origine ale migrantilor.

Astazi volumul global al remiterilor pe care migrantii il trimit anual acasa este de 600 mild USD, remiterile familiale reprezentand cea mai mare forta globala care activeaza pentru bunastare globala si dezvoltare sustenabila.

Aceasta realitate globala se regaseste si in cazul migrantilor romani care au trimis anul trecut in Romania 6,5 mild EUR cu mult mai mult decat volumul investitiilor directe in economie pe care a reusit sa le atraga statul roman.

Smith& Smith se alatura acestei cauze si va marca sarbatoarea prin promovarea serviciului Smith Express in perioada 12 Iunie – 17 iunie 2016.

In aceasta perioada orice transfer de bani in lei, EUR si USD de la/catre oricare din cele 70 agentii Smith&Smith din Romania este gratuit.

Asociatia Internationala a Transferatorilor de Bani (IAMTN) este singura organizatie globala, internationala, care reprezinta sectorul companiilor specializate in transfer de bani/institutii de plata care furnizeaza servicii de plata internationale.

Va invitam sa sarbatoriti cu noi Ziua Internationala a Remiterilor Familiale, pentru prima data in Romania !

SMITH&SMITH

Imparte acest articol