50 de antreprenori concureaza pentru titlul EY Entrepreneur Of The Year – Romania 2016


ey-entrepreneur-of-the-year-hero_937x375

50 de antreprenori au ramas in competitia finala pentru desemnarea Antreprenorului anului din cadrul editiei 2016 – EY Entrepreneur Of The Year Romania, din cei 60 de antreprenori inscrisi. Companiile inscrise in concurs acopera sectoare variate: de la industria alimentara si productia de biciclete, pana la expertiza IT, servicii medicale, publishing.

Cele 46 de companii din care provin antreprenorii ramasi in competitie totalizeaza venituri de 535 milioane EUR, au 8.000 de angajati si un numar mediu de 180 de angajati in 2015.

„Conform Barometrului antreprenoriatului romanesc realizat de EY anul trecut, doua treimi dintre antreprenori considera ca Romania va fi un mediu prietenos pentru mediul de afaceri intr-un interval de 10 ani, in timp ce o treime considera ca un interval de timp realist pentru aceasta schimbare este intre 10 si 30 de ani. De asemenea, studiul arata ca perceptia societatii asupra antreprenoriatului a evoluat pozitiv in ultimii trei ani¬, a declarat Alexandru Lupea, Assurance Partner si Strategic Growth Markets Leader, EY Romania

Antreprenorii finalisti concureaza pentru titlurile EY Entrepreneur Of The Year, Emerging Entrepreneur Of The Year si Social Entrepreneur Of The Year 2016.

mai mult la :  www.startupcafe.ro

Imparte acest articol