ANTREPRENORI ROMÂNI DE PRETUTINDENI


antreprenorii romani de pretutindeni

Ministerul Afacerilor Externe – Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni (MAE – DPRRP), în parteneriat cu Fundația Națională a Tinerilor Manageri (FNTM) și Re>Patriot, lansează Programul de e-Learning „Antreprenori români de pretutindeni”.

Participând la Programul „Antreprenori români de pretutindeni”, puteţi câştiga:

• una din cele 300 de burse de studiu pentru Programele e-Learning în: Management și cultură antreprenorială, Antreprenor, Manager şi Întreprinzător în turism, dezvoltate de FNTM;

• unul din cele 3 locuri pentru mentorat tehnic cu lideri români de business din proiectul Re>Patriot;

• unul din cele 3 sejururi în România, oferite de Re>Patriot (proiect al Romanian Business Leaders);

• una din cele 20 de cărți de antreprenoriat, câte 10 exemplare din „Ghidul Practic pentru Antreprenori”, realizat de Romanian Business Leaders și câte 10 exemplare din cartea „Cei care schimbă jocul”, de Mona Dîrţu şi Andreea Roşca.

Pentru înscriere, completaţi formularul electronic, până la 31 iulie 2016, aici: https://docs.google.com/forms/d/1Ge4yfCLQ3bt8WFxMyjmWbuYLEHpuURK-yKLIa1C58uQ/viewform

Mai multe detalii despre program găsiţi aici: http://www.dprp.gov.ro/programul-%E2%80%9Eantreprenori-romani-de-pretutindeni/.

Învață să fii antreprenor, oriunde ești în lume!

Ministerul Afacerilor Externe – Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni (MAE – DPRRP), în parteneriat cu Fundația Națională a Tinerilor Manageri – FNTM și Re>Patriot – un proiect al Romanian Business Leaders – RBL, lansează Programul de e-Learning „Antreprenori români de pretutindeni”. Cursurile se vor desfășura în perioada 1 iulie- 15 noiembrie 2016 și au ca scop promovarea culturii antreprenoriale și de management și sprijinirea românilor din străinătate.

Stimularea spiritului întreprinzător și încurajarea inițiativelor de afaceri, care pot crea mai multă bunăstare pentru români, oriunde aceștia s-ar afla, sunt obiective pe care Departamentul Politici pentru Românii de Pretutindeni le susține în mod constant.

Prin Programul „Antreprenori români de pretutindeni”:

•beneficiezi de una din cele 300 de burse de studiu pentru Programele e-Learning în management și cultură antreprenorială Antreprenor, Manager și Întreprinzător în turism, dezvoltate de Fundația Națională a Tinerilor Manageri – FNTM.

•poți câștiga unul din cele 3 locuri pentru mentorat tehnic cu lideri români de business din proiectul Re>Patriot.

•poți câștiga unul din cele 3 sejururi în România, oferite de Re>Patriot (RBL).

•poți câștiga una din cele 20 de cărți de antreprenoriat, câte 10 exemplare din „Ghidul Practic pentru Antreprenori”, realizat de Romanian Business Leaders și câte 10 exemplare din cartea „Cei care schimbă jocul”.

Modalitatea de înscriere: completează Formularul electronic, până la 31 iulie 2016

Imparte acest articol