ATENTAT DE ZIUA NATIONALA A FRANTEI, IN NISA. CEL PUTIN 80 DE MORTI, INCLUSIV COPII


atentat in Franta iulie 2016

Numarul persoanelor decedate in atentatul comis cu un camion la Nisa a ajuns la 80. Alte 100 de persoane sunt ranite, dintre care 18 se afla in stare critica. „Toata Franta este sub amenintarea terorismului islamist”, a reactionat Francois Hollande.

Franta a fost inecata in sange de ziua ei. Cel putin 80 de oameni au murit, iar peste o suta au fost raniti in urma unui atac nemilos care a avut loc azi noapte la Nisa. Printre victime se numara si cetateni straini. Un camion a spulberat sute de persoane aflate intr-o zona de pe tarmul Mediteranei, unde asistau la un foc de artificii cu ocazia Zilei Nationale a tarii. In doar cateva clipe, sarbatoarea s-a transformat intr-un cosmar, in care cadavrele zaceau pe caldaram, iar supravietuitorii alergau orbeste in speranta ca vor scapa nevatamati. Martorii au surprins scene apocaliptice.
UPDATE 08:15 Ministrul francez de interne, Bernard Cazeneuve, a declarat ca Franta e in razboi cu terorismul: „Suntem in razboi cu teroristii care ne lovesc cu orice pret si sunt violenti”

Sursa: rol.ro

Imparte acest articol