ATENTIE MARE!!! Sa nu luati teapa in Romania cand sunteti cu masina! De dat mai departe!


hoti romania

Ziceam mai demult cum se dau tepele in trafic, de fapt cum se fura. Chiar zilele astea, am vazut o metoda care este inca in voga. DACA CINEVA CU O MASINA CU NUMERE STRAINE ITI FACE SEMN SA OPRESTI, MERGI MAI DEPARTE! Te rugam sa nu uiti sa dai mai departe, tuturor cei pe care ii sti, sa nu aiba astfel de neplaceri.

Fie ca e vorba de oras sau drumuri nationale, europene, cum or fi, exista o metoda de furat destul de noua. Insa se pare ca sunt destul de multi soferi binevoitori si cu suflet bun, care pierd tocmai din acest motiv.

Atentie mare pe Valea Oltului in special, unde am vazut personal un astfel de caz!

Ce se intampla? Vezi in timp ce mergi cate o masina cu numere straine, chiar si de Bulgaria. Langa ea, un barbat (sau femeie) da isteric din maini si-ti face semn sa opresti, ca si cum s-ar fi intamplat ceva grav. Eu am vazut un Audi A4 primul model si un VW Passat, ambele cu numere de Italia cred, langa care se aflau astfel de indivizi.

Acestia se bazeaza pe spiritul civic al unor soferi si profita de ei pentru a-i fura. Cum se face? Depinde de situatie, fie iti cer curent de la motorul tau, fie iti cer telefonul ca nu mai au baterie, fie iti spun sa ii lasi putin mai departe. Daca te trezesti sa le dai curent ca sa porneasca masina, atat iti trebuie, ca se gasesc 1-2 colaboratori care ti-o golesc in timp ce tu esti concentrat sub capota: din portbagaj, din interior, etc. Sau mai bine, pleaca cu tot cu masina.

O alta situatie este atunci cand soferul este rugat sa tracteze masina, chipurile „in pana”. Masina tractata se va tampona intentionat de cea din fata si, in timpul discutiilor legate de asigurare, etc, soferul bun-samaritean va fi usurat de toate-cele.

Orice masina cu numere straine care are langa ea un om ce-ti face semn sa opresti. NU TE OPRI SUB NICIO FORMA!

Da mai departe, pe Facebook, pe Messenger, pe mailul personal sau pe cel de munca informatiile astea:

– NU opri masina cand iti face semn o persoana langa o masina cu numere straine!

– Sunt hoti care te vor fura si care iti pot lua chiar si masina!

– E mai bine sa ramai cu bunurile intacte, decat sa fii un bun samaritean pradat de hoti!

– Niciodata sa nu opresti masina la orice semne ti se fac de pe marginea drumului cand esti singur la volan!

Imparte acest articol