Bătălie pentru românii din străinătate. Băsescu și Tomac, candidatură în tandem în Diaspora


Basescu si Tomac

Fostul șef al statului s-ar putea înscrie în competiția electorală din toamnă în circumscripția Diaspora. El ar urma să facă tandem cu Eugen Tomac, președintele executiv al partidului

Potrivit unor surse din PMP, Traian Băsescu ar putea deschide lista pentru Senat, în timp ce Tomac va rămâne la Camera Deputaților. „Discuția este deschisă”, a spus un lider al partidului, arătând că, totuși, nu s-a luat o decizie finală. El a explicat că PMP are șanse să obțină un scor foarte bun în circumscripția pentru Diaspora.

Printre contracandidații lor în lupta pentru circumscripțiile pentru care vor vota românii din străinătate se vor număra liberalii Viorel Badea, pentru Senat, iar la Camera Deputaților, Victor ionescu și Marian Zlotea.

Locurile de parlamentari pentru diaspora sunt considerate, se pare, ca eligibile de unele formațiuni politice, în primul rând PNL, dar iată că și Băsescu vrea să meargă la sigur. Dimpotrivă, PSD le consideră pierdute deja, după cum se vorbește în partidul lui Dragnea.

sursa : www.Evz.ro

Imparte acest articol