BOMBA! Steaua s-a inteles cu o echipa de Champions League pentru Chipciu. „Urmeaza sa il transfere si pe Nicusor Stanciu”


Steaua echipa champions league

Presa din Belgia scrie ca Steaua s-a inteles cu Anderlecht pentru transferul lui Alexandru Chipciu. Acesta va merge in Belgia acolo unde va semna un contract pe 4 ani, in timp ce Steaua va primi in schimbul sau 3 milioane de euro, cu 1 milion mai putin decat pretul cerut initial de Gigi Becali.

Chipciu nu e singurul stelist dorit de Anderlecht. Acestia vor sa il transfere si pe Nicusor Stanciu, care e insa de doua ori mai scump, Steaua cerand 6 milioane de euro pe decarul sau. Belgienii scriu ca Anderlecht a venit si in 2014 sa il vada pe Stanciu, la meciul cu Ludogorets, atunci cand mijlocasul costa doar 2 milioane de euro.

Anderlecht a terminat pe 2 in campionatul trecut, dupa campioana Brugges, si va juca in turul 3 preliminar din Liga. Culmea e ca belgienii pot fi chiar adversara Stelei in turul 3, fiind printre cele 5 echipe pe care ros-albastri le pot intalni la tragerea la sorti.

Sursa: Sport.ro

Imparte acest articol