Carmen Iohannis participă la „Kids Day” din cadrul turneului de tenis Sibiu Open


tennis-ball-1162631_1280

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a participat, duminică, la „Kids Day” din cadrul turneului de tenis Sibiu Open, eveniment în cadrul căruia joacă tenis cu mai mulţi copii. Carmen Iohannis a afirmat că vrea să îi îndemne pe toţi să se apuce de sport.

„Kids Day” este un eveniment tradiţional al Sibiu Open şi reuneşte copii de toate vârstele, care joacă tenis şi participă la concursuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Soţia preşedintelui a declarat că participă la un meci demonstrativ cu copiii.

Până acum am vorbit despre sport şi acum vrea să şi joc un pic de sport şi să-i îndemn pe cei mici şi pe cei mari să se apuce de sport. Ăsta e semnalul pe care vreau să-l dau

a declarat soţia preşedintelui Klaus Iohannis.

Câţiva elevi din clasa în care Carmen Iohannis este dirigintă participă şi ei la „Kids Day” din cadrul Sibiu Open, ei spunând că au venit să îşi susţină dascălul.

Întrebată la ce evenimente sportive va mai fi văzută, având în vedere că a alergat şi la Semimaratonul Sibiu 2016, soţia preşedintelul a afirmat că îi ajung cele două sporturi, dar se gândeşte şi „la munte un pic”. În acest context, Carmen Iohannis a afirmat că preşedintele a fost sâmbătă pe Negoiu, iar duminică nu ajunge la Sibiu.

Turneul de tenis Sibiu Open este considerat a fi cel mai important turneu de tenis masculin din România şi se desfăşoară în perioada 17 – 25 septembrie.

Sursa: mediafax

Imparte acest articol