Ce planuri are Gigi Becali? Cel mai ciudat transfer făcut de Steaua în această vară. Jucătorul a fost şi el surprins de această mutare


Patronul clubului de fotbal FCSB, George Becali, raspunde intrebarilor adresate de jurnalisti, miercuri 27 Aprilie 2016, la iesirea din Tribunalul Bucuresti, acolo unde se judeca procesul cu CSA Steaua, pentru brandul echipei de fotbal.

Dan Popescu a semnat pe doi ani cu Steaua, o mutare cât se poate de surprinzătoare, în condiţiile în care avea deja trei soluţii pentru postul de fundaş stânga. Până şi jucătorul a fost uimit de acest transfer. Fosta campioană a România a transferat până acum doar jucători care au evoluat în play-out.

Oficialii Stelei au renunţat la finalul sezonului la o serie de jucătorii, pe motiv că urmează o reconstrucţie a echipei. Însă conducerea fostei campioane nu impresionează la capitolul veniri. Până acum, Steaua i-a transferat pe Golubovic, Ovidiu Popescu şi Dan Popescu. Toţi trei fără vreun CV impresionant. În plus, sunt jucători care până acum s-au luptat doar pentru menţinerea în Liga 1. Sunt decizii ciudate, mai ales că Steaua îşi propune să atace calificarea în grupele cupelor europene.

Pe cine a transferat Steaua

  • Dan Popescu – 28 de ani, fundaş stânga, 37 de meciuri, transferat de la ACS Poli
  • Ovidiu Popescu – 22 de ani, mijlocaş central, 25 de partide, transferat de la ACS Poli
  • Bojan Golubovic – 32 de ani, atacant, 40 de meciuri

Sursa: prosport.ro

Imparte acest articol