Compania aeriană Blue Air a deschis noua bază operaţională pe Aeroportul „Avram Iancu”


aeroportul_international_avram_iancu_cluj

Compania aeriană Blue Air a deschis, luni, o bază operaţională pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, a şasea din România, unde a alocat o aeronavă Boeing 737-800, cu o capacitate de 189 locuri, pentru a creşte frecvenţa pe destinaţia Bucureşti – Otopeni.

Directorul comercial al Blue Air, Tudor Constantinescu, a declarat, luni, că dezvoltarea bazei facilitează şi crearea de noi locuri de muncă, ţinta companiei fiind ca 100% din personal să fie local.

Blue Air a deschis noua bază operaţională pe Aeroportul Internaţional <> Cluj, a şasea din România, prin alocarea unei aeronave Boeing 737-800, cu o capacitate de 189 locuri. Compania investeşte semnificativ la nivel local, toate entitaţile economice din Transilvania beneficiind de angajamentul companiei noastre. Totodată, dezvoltarea bazei noastre facilitează şi crearea de noi locuri de muncă, ţinta noastră fiind ca 100% din personalul nostru de la Cluj să fie local. Blue Air este o companie românească, ceea ce înseamnă că ne plătim taxele în Romania, iar dezvoltarea noastră la Cluj aduce de la sine creşterea contribuţiilor la bugetul local, participând astfel activ la dezvoltarea armonioasă a regiunii

a spus Constantinescu.

 

mai mult la : www.zf.ro

Imparte acest articol