In curând, zboruri spre Paris și Madrid de pe Aeroportul Suceava


turnuri-aeroport-600x203

Două noi destinații mult așteptate de suceveni vor fi operate în scurt timp de WIZZ AIR de pe Aeroportul de la Salcea. Conform mai multor surse, există discuții avansate pentru stabilirea datei exacte a lansării curselor regulate Suceava – Paris (Beauvais) și Suceava – Madrid. In această primăvară, WIZZ AIR a anunțat că, începând cu luna august, va opera zboruri regulate spre Londra și Milano.

Conform mai multor surse, operatorul Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, urmează să anunțe foarte curând noi zboruri de pe Aeroportul Interna­țional “Stefan cel Mare” Suceava. Este vorba despre curse regulate Suceava – Paris (Beauvais) și Suceava – Madrid, două destinații cerute și așteptate de suceveni de multă vreme. Deocamdată, nu a fost stabilită frecvența sau orarul acestor curse, dar surse din domeniu au confirmat faptul că discuțiile sunt foarte avansate. Astfel, Wizz Air ar ajunge la patru destinații externe care ar fi operate de pe aeroportul sucevean, oficiali ai companiei dând în mai multe rânduri asigurări că sunt avute în vedere și alte destinații.

 

Așa cum OBIECTIV a scris în exclusivitate în luna aprilie, Wizz Air a anunțat prima cursă regulată externă de pe Aeroportul de la Salcea, cea spre Londra (Luton), începând cu data de 19 august, cu patru zboruri săptămânale. Ulterior, Wizz Air a anunțat și faptul că, începând cu data de 3 august, va opera două zboruri săptămânale (miercuri și duminică) către Milano (Bergamo). Biletele către aceste două destinații au fost puse în vânzare de ceva vreme și, așa cum indică site-urile specializate în rezervări de bilete de avion, ambele curse au stârnit un interes major printre suceveni.

mai mult la : www.obiectivdesuceava.ro

Imparte acest articol