Dansatorii sportivi români se întrec în trei competiţii naţionale


dance-705645_640

În calendarul competiţional al Federaţiei Române de Dans Sportiv (F.R.D.S.) figurează pentru acest weekend (1-2 octombrie) nu mai puţin de trei competiţii, în care cei peste 12.000 de sportivi legitimaţi la Federaţie, dar şi alte sute de copii debutanţi, vor putea să-şi demonstreze măestria în ring

Astfel, în Sala Apollo, se vor desfăşura sâmbătă şi duminică, 1 şi 2 octombrie, Campionatul Studenţesc al Municipiului Bucuresti şi Cupa Violet, organizate de clubul bucureştean Violet şi F.R.D.S., care vor reuni peste 40 de întreceri pe clase valorice şi categorii de vârstă, în şase programe de concurs.

Peste 30 de întreceri, in patru programe, sunt programate şi la Cupa Magnum, editia a V-a, care se va disputa duminică (2 octombrie) în Sala Polivalentă din Reşiţa, eveniment organizat de A.C.S. Magnum Team Resita şi F.R.D.S.

A treia competiţie a sfârşitului de săptămâna se va disputa tot duminică, 2 octombrie, în Sala Polivalentă din Mediaş unde se va deşfaşura Concursul Naţional de Dans Sportiv „Cupa Mediaş” editia a zecea, în organizarea Clubului de Dans Sportiv „Magic of the Dance” Mediaş şi F.R.D.S. Competiţia medieşana va cuprinde nu mai puţin de 40 de concursuri structurate în patru programe.

Sursa: mediafax

Imparte acest articol