Directorul general LOT pentru România „România are tot ce-și dorește un turist, dar trebuie promovată mai mult”


Jakub-Malecki

România are tot ce-și poate dori un turist, însă trebuie promovată mai mult, a declarat, miercuri, Jakub Malecki, director general pentru România și Republica Moldova al companiei aeriene poloneze LOT, în cadrul unei întâlniri cu presa.

Potrivit acestuia, cei mai mulți dintre pasagerii care zboară cu LOT sunt clienți corporate (călătoresc în interes de serviciu), însă și numărul turiștilor este din ce în ce mai mare.

„Cei mai mulți pasageri străini sunt corporate, dar, așa cum se vede pe străzile din București, sunt din ce în ce mai mulți turiști. Din ce în ce mai mulți tour-operatori polonezi oferă city-breaks în România. Avem și mulți pasageri români care locuiesc în străinătate, în special cei din continentul nord-american, din Statele Unite și Canada folosesc LOT foarte des pentru a-și vizita familiile. Acum sperăm ca numărul acestora să crească, odată cu lansarea rutei transatlantice spre Los Angeles, zonă unde de asemenea sunt mulți români”, a susținut el.

Întrebat ce ar trebui să facă România pentru a atrage mai mulți turiști, el a arătat că este nevoie de mai multă promovare a destinațiilor turistice din țara noastră.

„România are tot ce-și dorește un turist: are hoteluri frumoase, restaurante excelente, orașe frumoase, peisaje frumoase, aeroporturi, însă problema este că nu multă lume știe despre România, ce oferă de fapt România. Promovarea este cel mai important lucru. Pe de altă parte, vedem că România este din ce în ce mai activă. Sper ca în această vară să vedem mai mulți turiști din Polonia”, a completat Malecki.

mai mult la : www.agerpres.ro

Imparte acest articol