#FreeIran: DEMONSTRAŢIE DE FORŢĂ A REZISTENȚEI IRANIENE LA PARIS: 150.000 de iranieni din întreaga lume s-au strâns să protesteze/ Personalități politice din întreaga lume alături de Iranul Liber, printre care și din România


FreeIran

Peste 150.000 de iranieni din întreaga lume s-au strâns la Paris la inițiativa NCRI (Consiliul Național al Rezistenței din Iran). Ei au fost sprijiniți de mii de susținători din întreaga lume și multe figuri politice și publice din Europa, Statele Unite ale Americii, Canada și Australia, dar și din România. La reuniunea de la Paris Le Bourget a fost prezent și senatorul PNL, Ben Oni Ardelean, unul din susținătorii Iranului Liber.

Zeci de personalități de toate afilieri politice, sociale, culturale și religioase au vorbit, alături de Maryam Rajavi, liderul opoziției iraniene din exil.

Mai multe personalități internaționale au vorbit în fața unui public entuziast, printre care Jose Manuel Baroso, fost președinte al Comisiei Europene și fostul prim -ministru portughez, Rita SüßMUTH, fostul președinte al Parlamentului german, John R Baird- fost ministru de externe al Canadei, Ad Melkert, fostul Reprezentant Special al Secretarului general al ONU în Irak, Günter Verheugen, fost vicepreședinte al Comisiei Europene, dar și alții.

Prințul Turki bin Faisal Al Saud a fost , de asemenea , puternic aplaudat. Fostul ambasador saudit în SUA și-a declarat sprijinul pentru poporul sirian și Maryam Rajavi asigurându-i că lumea musulmană este alături de ei.

Poporul iranian e victima regimului molahilor

a spus el.

 

mai mult la : Flux24.ro

Tags Iran

Imparte acest articol