George Mioc, SUA „Am un vis: milioanele de români din diaspora îşi iau ţara înapoi!”


sua romania

George Mioc va scrie săptămânal în ”România liberă”. Este antreprenor, CEO al unei firme americane (PSI Industries). Este stabilit in SUA din 1976. Este inginer: CDS, Scranton, Pennsylvania (1985) Associate Degree in Mechanical Drafting & Design Technology.

„România trebuie să îşi aducă diaspora acasă, nu din motive patriotice, ci pentru că aceasta va fi resursa schimbării politice şi economice.

Cu intenţie am pus mai întâi nevoia de schimbare politică: este nevoie de un regim reformist şi cinstit, la standardele lumii vestice. Un regim bazat pe vot popular, pentru că am văzut că degeaba importăm tehnocraţi de la Bruxelles dacă ei depind de voturile lui Liviu Dragnea.

Dragi prieteni, am un vis: cei 3,5 milioane de români din diaspora se vor revolta, se vor întoarce acasă şi vor ocupa Bucureştiul, de la Palatul Victoria la Cotroceni, strigând „Ne vrem România înapoi”!

Consecinţele economice sunt foarte grave, dincolo de supărarea mea firească. România se depopulează. În toate sectoarele economice apar probleme cu forţa de muncă bine calificată. Medicii şi asistentele care emigrează sunt doar partea vizibilă a fenomenului. Încă nu avem date referitoare la tinerii care pleacă la studii superioare. Este puţin probabil ca ei să se întoarcă în acest regim politico-economic.”

interviul integral la : romanialibera.ro

Imparte acest articol