Harlem Gnohere: Este o lipsă de respect din partea lui Dinamo. Nu voi semna prelungirea contractului


soccer-1457988_1280

Trimis la echipa a doua de patronul Ionuţ Negoiţă după ce a refuzat prelungirea contractului cu Dinamo, atacantul Harlem Gnohere spune că s-a simţit tratat nedrept şi nu mai ia în calcul rămânerea la clubul antrenat de Ioan Andone.

Pentru mine e clar, s-a terminat!

spune Gnohere, care nu are de gând să semneze prelungirea înţelegerii şi anunţă că va respecta decizia clubului. Gnohere vizează în acest moment un transfer în străinătate, după toată tevatura creată în jurul său în această vară: „În acest moment, aş vrea să plec din România, pentru tot ce s-a întâmplat în jurul meu din punct de vedere mediatic”.

Gnohere spune că şi-a arătat disponibilitatea de a prelungi contractul cu Dinamo şi chiar şi-a redus pretenţiile financiare, însă Ionuţ Negoiţă i-a oferit un contract mai mic, iar propunerea l-a făcut să înţeleagă că nu mai e dorit la Dinamo.

M-a trimis la echipa a doua, după ce mi-a spus: ‘Văd că nu te-ai gândit la propunerea noastră’. După ce tot ce s-a întâmplat în jurul meu săptămâna trecută, aveam nevoie de mai mult timp pentru a da un răspuns, dar preşedintele nu a fost de acord şi m-a trimis la echipa a doua. Cred că e o lipsă de respect. Nu voi semna prelungirea şi voi rămâne la echipa a doua atât cât va trebui.

Am avut o discuţie când am revenit din vacanţă, când am întrebat dacă voi fi trimis la echipa a doua, iar domnul Ionuţ Negoiţă a spus că nu. Se pare că nu s-a ţinut de cuvânt. Eu mi-am redus pretenţiile, dar domnul Negoiţă nu a fost de acord, mi-a propus altceva. Pentru mine s-a terminat, mai ales că m-a trimis la echipa a doua. E clar că nu mai au nevoie de mine. Când ai nevoie de cineva, accepţi prima ofertă. Dacă au refuzat şi după ce mi-am redus pretenţiile şi m-au trimis şi la echipa a doua, e clar. Nu mă mai vor, au aşteptat să vină un atacant ca să mă trimită la echipa a doua

a declarat Gnohere la Digi Sport.

Sursa: mediafax

Imparte acest articol