IT

Huawei Y5II 2016 – Un smartphone de ultima generatie


smartphone-446610_640

Huawei Y5 2016

inseamna eleganta, stabilitate si calitate la un pret excelent. Huawei Y5 2, in noua varianta propusa de Huawei, inseamna chiar mai mult decat atat. Smartphone-ul denumit Y5 II de catre uriasul concern cu sediul central in Shenzen, aduce utilizatorilor cam tot ceea ce trebuie sa fie de calitate intr-un astfel de device.

Mai rapid si mai usor decat predecesorul sau, Huawei Y5 2 poate fi o alternativa extrem de interesanta pentru oricine isi doreste un smartphone de ultima generatie capabil sa asigure un nivel de performanta optim.

Y5 a fost o varianta entry-level Android pentru Huawei recomandata de procesorul quad core de 1.2 Ghz si de usurinta in utilizare a celor 141 de grame cat cantarea telefonul. Varianta Y5 2 este insa un upgrade de succes reusit de gigantul chinezesc, care a pregatit utilizatorilor un procesor quad core de 1.3 Ghz implementat in noul smartphone precum si o greutate mai mica de numai 137 de grame. Huawei Y5 II impresioneaza la capitolul design, fiind un smartphone foarte subtire si usor de manevrat de catre oricine.

Are o camera principala de 8 Megapixeli cu auto-focus si flash light (rezolutie 3264 x 2448), precum si o camera frontala de 2 Megapixeli (1600×1200), ambele garantand surprinderea de capturi HD si ambele incluzand diverse setari pe care utilizatorul le poate folosi pentru a se adapta diferitelor situatii.

Optiunea de zoom pentru camera video (atat “zoom in” cat si “zoom out”) poate fi folosita si cu ajutorul butoanelor de volum. Oferit utilizatorilor in varianta dual-sim, Huawei Y5 2 are 1GB Ram in varianta simpla 3G (2GB in varianta 4G) si o capacitate de 8 GB pentru procesorul quad core (respectiv 16GB pentru modelul 4G). Display-ul telefonului este unul de 5 inch, IPD HD capacitiv cu o rezolutie de 720×1280 pixeli (320 dpi). Chipsetul Mediatek are un rol esential in viata acestui smartphone cu mentiunea ca la modelul 4 G varianta de chipset este un Mediatek MT6735P, iar la modelul 3G, varianta de chipset pentru care a optat Huawei este un Mediatek MT6582.

Huawei Y5 2 poate reda in format video la rezolutie 720p (30fps) si beneficiaza de conexiune Wi-Fi 802.11 b/g/n si bluetooth v4.0. Smartphone-ul surprinde placut prin prezenta senzorului de proximitate, a accelerometrului si a compass-ului, iar utilizatorul se poate oricand delecta prin plusul pe care il asigura prezenta unui radio FM intre functiie sale.

Bateria sa Lithium-Polymer de 2200 mAh este detasabila si conform review-urilor de specialitate anunta o autonomie de doua zile. In ceea ce priveste culorile, smartphone-ul Huawei Y5 2 vine in culorile clasice alb (Arctic White) si negru (Obsidian Black), dar si in culori vii, colorate precum albastru (Sky Blue), roz (Rose Pink) sau auriu (Sand Gold).

Huawei y5 2 pret si concluzie

Huawei Y5 2 este un smartphone user friendly, iar detaliul cel mai avantajos la acest telefon este ca are incluse intre caracteristicile sale cam tot ceea ce are nevoie un utilizator pentru a se bucura de experienta unui smartphone de calitate. Tinand cont de acest detaliu, pretul cu care smartphone-ul Huawei Y5 2 se comercializeaza (diferit, in functie de tari) este unul decent. Te vei bucura de noua tehnologie smartphone intr-un dispozitiv special pregatit pentru orice gust de catre cei de la Huawei, iar procesorul Quad Core de 1.3 Ghz reprezinta garantia ca Huawei Y5 2 poate sustine o sumedenie de aplicatii si jocuri care te vor cuceri pe loc.

Imparte acest articol