Impact Hub și ING Bank au lansat platforma Startarium, „orașul antreprenorilor”


business-891339_640

Impact Hub, cu sprijinul ING Bank, a lansat, miercuri, cea mai complexă platformă educațională și de acces la finanțare a inițiativelor antreprenoriale românești, Startarium. Platforma lansează și o competiție la care se acordă premii de 100.000 de euro.

Antreprenorii au la dispoziție un instrument cu ajutorul cărora își pot updata informațiile necesare pentru a progresa, arată inițiatorii.

În România zilelor noastre, a fi antreprenor este o aventură, iar călătoria parcursă de acesta de la idee până la stadiul de lansare este presărată cu multe provocări, incertitudini, întrebări, temeri. După patru ani de lucru cu peste 1.000 de antreprenori, credem că este important pentru un antreprenor să învețe continuu, să experimenteze și să își pună la punct finanțarea

a declarat Vlad Craioveanu, CEO Impact Hub.

Pe platformă pot fi vizualizate și interviuri inspiraționale cu o serie de antreprenori de succes precum Wargha Enayati, fondatorul rețelei private de sănătate Regina Maria, Dragoș Petrescu, fondatorul City Grill sau Mihai Pătrașcu, fondatorul evoMag.

Tot aici există un laborator personal sub forma unui mediu de lucru și colaborare unde antreprenorii pot lucra la modelul afacerii lor împreună cu alți parteneri, colegi sau prieteni. Platforma conține articole și știri din zona de business, evenimente care pot ajuta la dezvoltarea rețelei profesionale și creșterea afacerii, dar și o zonă dedicată în care antreprenorii pot interacționa cu mentori și investitori, în care pot cere feedback pentru planul lor de afaceri sau pentru alte subiecte

se arată într-un comunicat al Impact Hub.

Proiectul va genera, pe 23 noiembrie, și un eveniment: Startarium Pitch Day, o manifestare care le oferă antreprenorilor cu cele mai bune startup-uri din România șansa de a concura pentru premii în bani în valoare totală de 100.000 de euro, iar marele premiu are valoarea de 70.000 de euro.

Sursa: mediafax

Imparte acest articol