Jaf armat în Bistriţa, un bărbat a intrat într-o bancă şi a furat bani / Primele indicii: Autorul jafului are în jur de 30 de ani şi a furat aproximativ 19.000 de lei


jaf armat bistrita

Un jaf armat a avut loc, marţi, la o bancă din municipiul Bistriţa, unde un bărbat a intrat în sediul sucursalei unei bănci şi a furat o sumă de bani, după care a fugit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Este vorba de o sumă de aproximativ 19.000 de lei care a fost furată. Poliţiştii bistriţeni continuă cercetările în acest caz, în colaborare cu poliţiştii din judeţele învecinate” a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, ag princ. Alexandra Veresezan.

„S-a respectat protocolul în totalitate şi nu s-a ajuns la seiful băncii. În momentul în care persoana respectivă a intrat în sediul băncii, în incinta acesteia, se aflau mai mulţi clienţi şi personalul bancar. S-a respectat protocolul impus astfel de situaţii aşa că pagubele au fost minore. Suma de bani furată este nesemnificativă. În urma incidentului nimeni dintre clienţii băncii sau angajaţii acesteia nu au fost răniţi”, a declarat presei directorul sucursalei bancare jefuite marţi dimineaţă de un bărbat de aproximativ 30 de ani.

Sursa si continuarea pe mediafax.ro

Imparte acest articol