Marea temere a romanilor care muncesc in Marea Britanie dupa ce UK va parasi oficial UE: „M-a facut sa ma simt inferioara”


brexit

Romanii care muncesc in Marea Britanie se tem ca vor fi discriminati, dupa ce Regatul va parasi oficial Uniunea Europeana.

Premierul Theresa May a anuntat luni ca va invoca mult mediatizatul Articol 50, al Tratatului de Constituire, pe in 29 martie, adica de miercuri intr-o saptamana – printr-o scrisoare oficiala trimisa Consiliului European. Atunci va incepe oficial un proces care va dura doi ani de zile. „Vom obtine cel mai bun acord posibil”, a promis premierul May.

George Dragnea, roman din Marea Britanie: „Tarile din Estul Europei sunt, in cea mai mare parte, foste state comuniste. Au culturi foarte diferite, stiluri de viata diferite. Spaniolii, italienii au trait in capitalism, la fel si britanicii.”

George Dragnea lucreaza la o frizerie din estul Londrei, frecventata de multi conationali. Toti privesc cu ingrijorare spre viitor, dupa ce britanicii au hotarat, prin referendum, ca vor sa paraseasca Uniunea Europeana.

George Dragnea: „Este greu. Foarte greu.”

mai mult la :  stirileprotv.ro

Imparte acest articol