IT

O campanie MASIVA de reduceri pe Gearbest


gearbest

Gearbest a pregatit o campanie imensa de reduceri de preturi, zic ei pentru perioada verii. Sunt preturi reduse (cu adevarat) si cu mai bine de 50%. Campania are stocuri foarte limitate, asa ca trebuie sa fiti rapizi.

Incepe la ora 9 UTC (adica ora 12 la noi) si tine intre 13 si 16 iunie. Cateva oferte interesante mai jos, unele fiind disponibile doar la flash sale in 14 iunie de la ora 17 UTC (adica 20 la noi). Astfel de flash sale-uri vor mai avea loc, asa ca fiti cu ochii pe pagina aia, ca sunt anuntate dinainte:

  • Elephone S3 (un telefon cu 3 GB RAM, ecran de 5.2 si Android 6) la 99 de dolari
  • Bluboo XFire 2 la 40 de dolari – un telefon cu 1 GB memorie RAM
  • Teclast TBook 11 – o tableta cu 4 GB RAM, procesor quad-core Intel Atom, ecran 10.6 inch Full HD cu Windows 10 si Android 5.1 la 140 de dolari – apropo, tineti aproape ca vine un review la Teclast TBook 10, o tableta aproape identica cu TBook 11
  • NEXBOX TV Box cu Android la doar 18 dolari (are doar 1 GB RAM, dar cred ca isi face treaba)

Pagina cu toate reducerile o gasiti aici. Cred ca deocamdata nu sunt afisate toate si se va mai tot actualiza, posibil sa revenim si noi cu update-uri interesante. La fel, asteptam si de la voi, in comentarii, sa ne spuneti ce ati vazut la pret bun.

Sursa: arenait.net

Imparte acest articol