Patru romani au spart un cazinou din orasul Hamburg. Ce suma au gasit in seif si cum au fost prinsi de politie


Reeperbahn

Patru romani au spart un cazinou din orasul Hamburg, de unde au sustras peste 10.000 de euro, ei fiind prinsi de autoritatile germane in baza unor informatii transmise de Politia Capitalei.Potrivit unui comunicat al DGPMB, politistii romani aveau informatii ca, incepand cu luna mai 2016, patru barbati cu varste cuprinse intre 32 si 40 de ani se ocupa cu furturile din locuinte si societati comerciale, existand date ca acestia au un comportament de tip voiajor, actionand atat in Bucuresti, cat si in alte orase din tara, vizand insa si iesirea in afara granitelor tarii.

Schimbul de informatii si date operative a fost initiat de catre Politia Capitalei, prin intermediul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala, fiind utilizate instrumentele de cooperare politieneasca si judiciara in materie penala.

Astfel, in baza unor informatii transmise de catre Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, autoritatile germane au procedat la supravegherea barbatilor, care au fost prinsi in cursul noptii de 10/11 iulie, prin blocarea in trafic a autoturismului cu care acestia se deplasau, la scurt timp dupa ce au patruns prin efractie intr-un cazinou, de unde au sustras banii din aparatele electronice de jocuri de noroc si un seif metalic.

In urma controlului efectuat asupra vehiculului, au fost identificate mai multe instrumente folosite la comiterea infractiunii, un seif metalic si o suma de bani ce depaseste 10.000 de euro. Cei patru romani au fost arestati, fiind cercetati si pentru alte infractiuni cu mod de operare similar comise in Germania.

http://stirileprotv.ro/stiri/international/patru-romani-au-spart-un-cazinou-din-orasul-hamburg-ce-suma-au-gasit-in-seif-si-cum-au-fost-prinsi-de-politie.html

Tags Germania

Imparte acest articol