Premiera istorica in Japonia! O romanca a fost numita in conducerea Agentiei Spatiale Japoneze!


maxresdefault

Aurora Simionescu, fosta studentă a universității Jacobs din Bremen, la vârsta de doar 33 de ani a căpătat funcția de Associate Professor la Agenția Spațială Japoneză JAXA, fiind prima non-japoneza ce a primit această funcție. Aurora susține că această provocare este de ași împinge limitele proprii cu fiecare zi ce trece. Iată povestea de succes a acestei doamne!

Ea este unul dintre cei 13 români incluși în topul celor 100 de lideri ai inovației din Europa Centrală și de Sud, potrivit b1.ro.

Aurora a declarat unui site nemțesc că zilnic încearcă să își lărgească orizonturile minții și să înțeleagă mai bine profunzimile Universului în care trăim.

„Încerc să împing limitele cunoașterii mele, câte puțin în fiecare zi. Asta e provocarea mea”, susține, potrivit idw-online.de, cercetătoarea româncă, fostă studentă a universității Jacobs din Bremen, scrie ZiarulRomanesc.de

Recent, Aurora a fost prima non-japoneză investită în funcția de Associate Professor la Agenția Spațială Japoneză JAXA (Japan Aerospace Exploration Agency), la vârsta de doar 33 de ani…

mai mult la : stireazilei.com

Imparte acest articol