O reteta slaba in calorii, dar plina de acizi grasi Omega 3 si vitamina C, perfecta pentru orice perioada a anului.

Ingrediente

sare amaretto , 2 linguri de coriandru tocat , sucul a jumatate de lamaie, 450 grame de flori de broccoli , 2 catei de usturoi zdrobit, 1/4 lingurita fulgi de ardei rosu, 5 fileuri a cate 150 g de somon, 100 ml apa

Metoda de preparare

Amesteca 100 ml apa, sosul, praful de ardei iute si usturoiul intr-o tigaie mare. Pune somonul si inconjoara-l de broccoli. Da totul la foc mediu pana ajunge la temperatura de fierbere. Cand fierbe, acopera tigaia cu un capac si las-o asa inca 5-6 minute. Ia de pe foc si stropeste somonul cu suc de lamaie si presara coriandru. Adauga sare dupa gust.

foodstory

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *