Soțul directoarei Hexi Pharma a răbufnit în direct: Mesaj dur către Cătălin Tolontan


tolontan_97187900_39605800

Mircea Badea. Cătălin Tolontan. A fost confruntarea serii la Antena 3, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”. Au fost singurii invitați ai lui Mihai Gâdea și s-au contrazis apoximativ două ore. Fiecare cu argumente și vorbele celuilalt între ghilimele. 

Dan Condrea a murit. Directoarea Hexi Pharma este purtată prin instanțe. Vinovați sau nu, întreaga poveste este una controversată. Jurnalistul Cătălin Tolontan transmite foarte multe informații. Acum, nu din firmă, ci din dosar.

Aș vrea să îl corectez pe domnul Tolontan, nu sunt avocat, sunt absolvent de Drept, am sunat pentru a lămuri un aspect important. Văd că domnul Tolontan furnizează declarații de la Parchet. Din câte știu eu, dosarul este în plină strângere de dovezi. Astăzi, la Parchet, nu există nicio declarație scrisă din care să reiasă ce a spus domnul Tolontan. Asta este tot ce am avut de spus. Dânsul influențează foarte multă lume, la Parchet nu există nicio înregistrare sau act scris prin care soția mea să fi recunoscut că știa că acele produse erau diluate. Minte cu nerușinare!(…) Domnule Tolontan, ne vedem în instanță!

Sursa: dcnews.ro

Imparte acest articol