Startup ce finanteaza afacerile mici, lansat de Banca Transilvania. Povestea BT Mic si ce trebuie sa faca antreprenorii pentru a obtine banii


big_55ca0fa477da83cf44625b317e5935ad

Grupul Financiar Banca Transilvania a lansat BT Mic, companie dedicata finantarii afacerilor mici, prin care vor fi acordate finantari antreprenorilor care au o cifra de afaceri anuala de pana la 1 milion de lei, indiferent de domeniul de activitate. Imprumuturile sunt oferite daca firmele au cel putin 3 luni de activitate economica.

Alte criterii de obtinere a finantarilor:

  • Creditele pot avea ca destinatie sustinerea si dezvoltarea activitatii de zi cu zi, achizitionarea de marfa, plata furnizorilor, investitii in puncte de lucru si/sau deschiderea unora noi, achizitia de masini/utilaje etc.
  • Prin BT Mic, abordarea clientilor este individuala, personalizata, avand ca obiectiv intelegerea fiecarei afaceri si agreerea unei structuri de finantare care sa asigure dezvoltarea acesteia intr-un mod sustenabil.
  • Clientii beneficiaza de flexibilitate in ceea ce priveste garantiile solicitate si de sume de pana la 120.000 de lei.
  • Perioada de acordare a creditelor este de pana la 7 ani. In functie de destinatia pentru care doresti sa iei un credit, perioada maxima este: 60 luni – credite cu destinatie combinata (capital de lucru si investitii) 84 luni – credite de investitii
  • Poti sa iei un imprumut pentru capital de lucru, investitii sau destinatie mixta. Cu alte cuvinte, pentru orice are nevoie o afacere: marfa, plati/cheltuieli diverse, plata furnizori, masini, echipamente, spatii, terenuri etc.
  • Imprumuturile sunt acordate rapid prin intermediul retelei BT Mic si a Bancii Transilvania.
  • Povestea BT Mic, compania Grupului Financiar BT care ajuta afacerile mici sa creasca, a inceput in decembrie 2015, cu o intalnire la Banca Transilvania. Tot atunci, echipa mai mult decat entuziasta a trasat traiectoria pentru start-up-ul BT cu cel mai frumos nume.

Povestea BT Mic, compania Grupului Financiar BT care ajuta afacerile mici sa creasca, a inceput in decembrie 2015, cu o intalnire la Banca Transilvania. Tot atunci, echipa mai mult decat entuziasta a trasat traiectoria pentru start-up-ul BT cu cel mai frumos nume.

De ce BT Mic? Pentru ca BT Mare (Banca Transilvania), ca banca a oamenilor intreprinzatori, are nevoie de BT Mic pentru ca rolul sau de sustinere a IMM-urilor sa fie unul complet.

Anul 2016 a fost esential pentru construirea BT Mic. In aproximativ 10 luni a fost desenata oferta si stabilita echipa, iar lansarea propriu-zisa este in 20 februarie 2017. BT Mic vine cu finantari pentru antreprenorii care au o cifra de afaceri anuala de pana la 1 milion de lei, indiferent de domeniul de activitate si de forma de organizare: societate comerciala, persoana fizica autorizata, intreprindere individuala, liber profesionist etc. Se poate lua un imprumut pentru orice are nevoie o afacere: marfa, plati/cheltuieli diverse, plata furnizori, masini, echipamente, spatii, terenuri etc. Creditele se dau rapid, prin intermediul retelei BT Mic si a Bancii Transilvania.

O cofetarie, un birou de traduceri, un restaurant… idei mari care se pot transforma in business cu ajutorul BT Mic. Altfel spus, sunt idei care te pot transforma pentru ca fac trecerea spre un nou mod de viata, bazat pe antreprenoriat, care inseamna libertate, pasiune si responsabilitate.

mai mult la : www.startupcafe.ro

Imparte acest articol