Târgul de Turism al României, sub auspiciile dublării afacerilor din turism ale României


mihai-daraban-targul-de-turism-465x390

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, dl. Mihai Daraban a deschis ediția de primăvară a Târgului de Turism al României, joi, 16 februarie 2017, la Romexpo. La evenimentul de deschidere a participat și dl. Mircea-Titus Dobre, Ministrul Turismului.

Ajuns la a 37-a ediție, Târgul de Turism al României a devenit o manifestare de tradiție, recunoscută nu numai pe plan național, având in prezent un grad de internaționalizare de 33%.  Centrul Expozițional Romexpo și-a deschis astăzi pavilioanele pentru 250 de operatori de turism din 15 țări care expun până duminică, 19 februarie, oferte și atracții turistice din România si din străinătate,  accesorii și gadget-uri necesare în orice vacanță.

„Vorbim de un alt aspect de care trebuie să ținem cont, de cei 13.410 mp ocupați, care plasează această manifestare în primele târguri pe care le organizează Romexpo. Mă bucur de asemenea să-l am alături de mine pe dl. Ministru al turismului (…) în sfârșit există un minister al turismului, (…) și sperăm ca acest important domeniu de activitate să aibă cât mai repede un procent semnificativ în PIB-ul României”, a declarat în deschiderea evenimentului Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, dl. Mihai Daraban.

mai mult la :  www.evz.ro

Imparte acest articol