Teamnet va asigura mentenanța sistemului de carduri de sănătate, contract atribuit de CNAS


CNAS

Compania Teamnet din Ploiești a câștigat licitația pentru mentenanţa sistemului informatic aferent sistemului cardului de sănătate, iar contractul i-a fost atribuit de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS), potrivit unor anunțuri postate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Contractul „P/9757”, încheiat în 16 noiembrie pe o perioadă de 36 de luni, are valoarea finală de 14,7 milioane de lei fără TVA. Valoarea inițială estimată a contractului era de 18,8 milioane de lei fără TVA.

Tot în SEAP a mai fost anunțat un alt contract, „P/9758”, subsecvent celui de mentenanţă, încheiat între CNAS şi Teamnet. Acest din urmă contract are durata de o lună şi o valoare de 167.438 de lei fără TVA.

Atribuirea contractului a fost publicată la o lună după ce Teamnet a fost desemnată câştigătoare a licitaţiei, la care fuseseră prezentate trei candidaturi.

Potrivit unui anunț recent al Guvernului, Corpul de control al premierului va începe verificări la CNAS vizând funcţionarea sistemului cardului de sănătate. Controlul a fost dispus având în vedere disfuncţionalităţile înregistrate privind modul de funcţionare a sistemului informatic.

Sursa: Mediafax

Imparte acest articol