Trei români au fost ARESTAŢI după ce au fost ACUZAŢI de complicitate la crima în Calabria


circul orfei

În Calabria, trei români – îngrijitori la circul Amedeo Orfei, unul dintre cele mai renumite din Europa – au fost arestați, după ce l-au ajutat pe nepotul proprietarilor să-și ucidă un rival.

Iulian și Andrei l-au lovit cu sete pe acrobat. Au făcut-o și după ce a căzut la picioarele lor. Dar lucrurile mergeau prea încet pe gustul său, așa că îmblânzitorul de cai a scos un cuțit și a terminat treaba într-o secundă. Pare că și eu mă grăbesc cu povestea, răpindu-i din amănunte.

Românii sunt, din nou, cap de afiș într-un scandal din Italia. De data asta e vorba de o crimă ai cărei principali protagoniști sunt doi artiști de circ. „Artiști de circ” și nu „circari”, o subliniere importantă.

Autorul crimei, românii sunt complicii săi, este Alex Orfei, descendent al uneia dintre cele mai cunoscute familii de artiști de circ din Italia, rădăcinile lor pierzându-se la sfârșitul Secolului al XIX-lea. Adevărata strălucire familia Orfei a cunoscut-o la jumătatea secolului trecut. De atunci… dar ce nu a decăzut în lume, în ultimii ani?

mai mult la : www.evz.ro

Imparte acest articol