Tulcea: Persoană dispărută în Dunăre, căutată de peste 10 ore de polițiști și pompieri


persoana disparuta in Dunare

Un bărbat este căutat de polițiști și pompieri, de peste 10 ore, după ce barca în care se afla pe Dunăre, împreună cu un prieten, s-a răsturnat și apoi s-a scufundat, miercuri seara, în apropiere de Tulcea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Delta” al județului Tulcea, un apel la 112 a anunțat, miercuri seară, în jurul orei 23.00, dispariția unei persoane în apele Dunării, în apropiere de municipiul Tulcea, în zona în care fluviul se desparte în brațele Sulina și Sfântul Gheorghe.

Doi bărbați care ieșiseră cu o ambarcațiune pe Dunăre s-au răsturnat, iar apoi barca s-a scufundat. Numai una dintre persoanele aflate în ambarcațiune a reușit să ajungă la mal și să se salveze, celălalt bărbat fiind dat dispărut.

La fața locului a ajuns un echipaj de căutare și salvare de la ISU Tulcea, dar și un echipaj terestru de la Garda de Coastă, căutările în zonă făcându-se și cu camerele de termoviziune. Acțiunea a fost oprită în jurul orei 23.00, dar a fost reluată în cursul acestei dimineți.

Sursa: mediafax

Imparte acest articol