Un hoț de biciclete a fost prins cu lasoul de catre un veritabil cowboy american la un centru comercial din Oregon


cowboy-oregon

Eagle Point, Oregon – Un adevarat erou american a ajutat la prinderea unui hoț suspectat ca a furat o bicicleta la intrarea din centrul Oregon Walmart. Exact ca într-o scenă din Vestul Salbatic, omul călarind  si-a aruncat lasoul, a reusit sa îl imobilizeze pe hoț și l-a ținut legat până la sosirea poliției.

Televizunea locala KOBI-TV din Oregon a descris scena:

„O doamna intentiona sa-si faca cumparaturile si a mers vineri dimineata pîna la marketul din Eagle Point Walmart. În timp ce cumpara a observat o persoana furîndu-i bicicleta si îndepartîndu-se în viteza. A strigat dupa ajutor si a sunat imediat la politie.
Un domn sosit deasemenea la cumparaturi, care avea un cal în rulota masinii sale, a intrat în acțiune. Acesta a sărit pe calul său si ca un veritabil cowboy l-a urmărit calare pe suspect și l-a imobilizat cu un lasou.

Suspectul a fost arestat pentru furt iar bicicleta a fost returnata proprietarei sale.”

Martorii l-au numit pe cel care a prins hotul „Calaretul Singuratic”. Numele lui este Robert Borba.

„Serios, cine altcineva se urca pe cal la Walmart, porneste intr-o urmarire si il prinde cu lasoul decat Calaretul Singuratic?”, a declarat un martor.

Borba l-a urmarit calare pe hotul ce fugea de la fata locului si l-a prins cu lasoul, tinandu-l jos pana a venit politia.

Sanchez a fost arestat si este acum in inchisoarea Jackson County.

Politistul Chris Adams a spus ca, dupa efectuarea arestarii, Borba a intrebat de pe cal: „Pot sa-mi primesc funia inapoi? Trebuie sa plec.”

 

Suspected bike thief lassoed outside Oregon Walmart

Eagle Point, Ore. — A hero on horseback helped bring down a suspected bike thief outside an Oregon Walmart Friday morning. Like a scene out of the Wild West, the man on horseback lassoed the would-be thief and held him until police arrived.

KOBI-TV reports, a woman walking out of the Eagle Point Walmart saw someone riding away on her bike. A man who had a horse in his trailer jumped into action. He got on his horse, chased down the suspect and lassoed him.

The suspect was arrested for theft. The bicycle has been returned to its owner.

sursa : http://www.krem.com/news/local/suspected-bike-thief-lassoed-outside-oregon-walmart/239077402

Imparte acest articol