Va înființa PSD, Ministerul Românilor de Pretutindeni, asa cum a promis în campania electorala?


13466487_1707703406113322_2657979560345268627_n

Asta desi Dragnea ii considera „FANTOME” pe romanii din strainatate iar la scrutinul electoral de Duminica trecuta PSD a obținut în diaspora doar 10%. Dealtfel preşedintele PSD Diaspora, deputatul Cătălin Rădulescu, a demisionat din funcţie înainte de alegeri declarând că „dragoste cu sila nu se poate “ şi că nu acceptă să fie părtaş la un eşec.

„Vreau să facem politica celor care au plecat să muncească în străinătate. Ei sunt creditorii cei mai importanţi ai României, sunt cei care au ajutat România să treacă prin criza financiară, nu tăierile de salarii din acea perioadă au fost cele care au ajutat economia, ci banii pe care i-au trimis acasă acești oameni lună de lună, muncind din greu și uneori în condiţii umilitoare. Ministerul Românilor de Pretutindeni trebuie să aibă un buget care să sprijine educaţia în limba română, dar și o viaţă comunitară și spirituală consistentă”, se arată în sectiunea Politica PSD de pe situl partidului.

Îsi va mentine PSD promisiunea din campania electorala sau va renunta la aceasta idee asa cum încearca acum sa anuleze si taierile de taxe si impozite promise în programul de guvernare?

sursa : PSD

Imparte acest articol