Ziarul Romanesc din Germania. Gelsenkirchen: Scutece aruncate pe geam, urlete la miezul nopții. Familiile din România își îngrozesc vecinii


gelsenkirchen-zuwanderer-rumaenien-bulgarien-sozialbetrug-01

Gelsenkirchen, orașul în care s-au mutat 6.200 de români și bulgari pentru o viață mai ușoară. Într-un imobil în care locuiesc constant chiriași sosiți din România se petrec lucruri incredibile.

Gelsenkirchen, orașul în care s-au mutat 6.200 de români și bulgari pentru o viață mai ușoară. Cum este însă acest scenariu văzut de către nemți?

Eckart Kuke, în vârstă de 66 de ani este un pensionar care s-a simțit responsabil de educația numeroșilor tineri, așa că a insistat să predea într-un liceu unde a cunoscut numeroși elevi străini, ruși, libanezi și turci. Nu l-a deranjat mutarea dintr-un oraș îngrijit precum Aachen în Gelsenkirchen, unde tot a patra persoană depinde de ajutorul Hartz-IV. Însă, de când s-au mutat în vecinătatea lui niște români, se simte ca într-un film. A văzut chiar și scutece folosite și alte gunoaie zburând pe geamul noilor locatari sosiți din România.

 

maimult la : ziarulromanesc.de

Facebook : Ziarul Romanesc Germania

Imparte acest articol