In acest articol va prezentam o lista care include alimentele cele mai periculoase pentru sanatatea dvs. Incercati pe cat posibil sa le excludeti din alimentatie, sau cel putin incercati sa reduceti consumul lor.

 

Mezeluri si carne afumata
Acestea contin substante cancerigene. Compozitia de cârnați si carne afumata include slanina si grasime viscerala, piei de porc, soia, materii prime modificate genetic, deghizate sub carne.

Bauturi racoritoare carbogazoase
Ele sunt un amestec de zahar, alti indulcitori si arome in cantitati mari. Bauturile dulci au foarte multe calorii si pot afecta starea dvs de sanatate.

Chips si biscuiti
Acestea nu au nici o valoare nutritiva. Contin un numar mare de agenti cancerigeni ce consta in carbohidrati, grasimi si arome.

Ketchup, maioneza si alte sosuri
Acestea sunt considerate alimente foarte daunatoare, deoarece ele contin conservanți, arome artificiale si OMG-uri.

Ciocolata, bomboane, caramele, acadele
Aceste produse nu sunt nimic mai mult decat niste calorii, in combinatie cu produse modificate genetic, aditivi chimici si arome.

Sare
Multi oameni o numesc moartea alba. Cand se utilizeaza in cantitati mari, in organismul dumneavoastra se acumuleaza toxine si creste tensiunea arteriala, ceea ce duce la multe boli.

Hamburgeri, hot-dog si alte alimente fast-food
Cel mai adesea, in pregatirea lor, se foloseste multa grasime, care este canceroasa. Daca le mancati in mod constant, va afecta grav sanatatea dumneavoastra.

Produse semi-fabricate
Nu este nevoie sa va spunem ca nu este nimic mai mult bun si mai sanatos decat o mancare gatita in casa. Acest lucru este valabil pentru masa de pranz la birou.

Alcool
Bauturile alcoolice, chiar in cantitati mici, au un impact negativ asupra organismului uman. Acesta deterioreaza functia ficatului, rinichiului, inimii si previne absorbtia vitaminelor. Alcoolul in sine este o bomba de calorii.

Margarina
Acest produs este compus din cea mai nociva de grasime, fiind de asemenea, periculoasa pentru sanatate. Inclusiv produsele de patiserie si prajiturile sunt foarte daunatoare. Consumul ei constant promoveaza cresterea in greutate, duce la obezitate si tulburari metabolice.

 

Sursa: bewoman.ro