Ingrediente:
- 2 linguri unt
- 8 cartofi
- 300gr bacon
- 2 cepe, tocate marunt
- 8 ouă bătute
- 1 cana lapte
- sare si piper negru
- smantana, pentru servire
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 200C. Ungeti cu un un vas termorezistent. Radeti cartofii si puneti intr-un bol cu apa rece.
Gatiti bacon la foc mare aproximativ 7 minute. Scurgeti pe prosoape de hartie. Se marunteste dupa ce se raceste.
Incalziti din nou tigaia la foc mediu, se adaugă ceapa tocata. Gatiti aproximativ 10 minute. Opriti focul si pastrati deoparte.
Combinati ouălele bătute și laptele și se condimentează cu sare și piper, adaugati cartofi scursi bine.
Adaugati bacon tocat și ceapa, se amestecă pana se omogenizeaza.
Se toarnă în tava de copt pregatita. Dati la cuptor aproximativ 1 ora. Se serveste cu smantana.
restaurantedelux.ro