Rosii umplute cu pasta de peste din: rosii, oua, ton in ulei de masline, arpagic, capere, maioneza, sare, piper.
Ingrediente:
- 8-10 roșii
- 2 oua, fierte tare și tocate
- 250gr ton in ulei de măsline
- 2 lingurite arpagic proaspat tocat
- 1 linguri capere
- 1 ½ linguri de maioneza
- sare si piper, dupa gust
- arpagic tocat, pentru garnisire
Mod de preparare:
Se fierb ouăle. Între timp, se spală roșiile, apoi scobiti miezul. Dati rosiile cu sare in interior.
Asezati cu gura in jos pe prosoape de hartie. Raciti si cojiti oualele, apoi le tocati.
Pune intr-un castron toate ingredientele, cu excepția roșiilor și si amesteca foarte bine.
Daca este necesar, stergeti rosiile cu prosoape de hartie, apoi umpleti cu pasta de peste.
Presarati arpagic si dati la frigider cateva ore inainte de servire.
restaurantedelux.ro