Rosii umplute cu pasta de peste din: rosii, oua, ton in ulei de masline, arpagic, capere, maioneza, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 8-10 roșii
  • 2 oua, fierte tare și tocate
  • 250gr ton in ulei de măsline
  • 2 lingurite arpagic proaspat tocat
  • 1 linguri capere
  • 1 ½ linguri de maioneza
  • sare si piper, dupa gust
  • arpagic tocat, pentru garnisire

 

Mod de preparare:

Se fierb ouăle. Între timp, se spală roșiile, apoi scobiti miezul. Dati rosiile cu sare in interior.

Rosii_umplute_cu_pasta_de_peste

Asezati cu gura in jos pe prosoape de hartie. Raciti si cojiti oualele, apoi le tocati.

Rosii_umplute_cu_pasta_de_peste_02

Pune intr-un castron toate ingredientele, cu excepția roșiilor și si amesteca foarte bine.

Rosii_umplute_cu_pasta_de_peste_03

Daca este necesar, stergeti rosiile cu prosoape de hartie, apoi umpleti cu pasta de peste.

Rosii_umplute_cu_pasta_de_peste_05

Presarati arpagic si dati la frigider cateva ore inainte de servire.

Rosii_umplute_cu_pasta_de_peste_06

restaurantedelux.ro