Ingrediente:

  • 4 albușuri de ou
  • 1/4 ceasca + 2 linguri zahar pudra
  • 1/2 linguriță esenta de vanilie
  • 1/4 linguriță cremă de tartar
  • 1/8 linguriță de sare

Mod de preparare:

In doua tavi asezati hartie de copt si preincalzti la 250C.

Bezele

Bateti albușuri de ou, zahăr pudra, vanilie, crema de tartar și sare într-un bol cu mixerul.

Bezele_02

In fiecare tava formati cu ajutorul unei linguri cate 10 bezele.

Bezele_03

Coaceți timp de aproximativ 20 de minute, apoi se reduce temperatura la 200 ° și coaceti încă 20 de minute.

Bezele_04

Opriți cuptorul și lăsați bezele sa se racească în cuptor timp de cel puțin 2 ore, fara sa deschideti cuptorul.

Bezele_05

Scoateți bezelele din tava si asezati pe un platou, apoi serviti.

Bezele_06

restaurantedelux.ro