Briose cu ovaz, fulgi de ciocolata si stafidedin: ovaz, faina de grau integral, pudra de cacao, vanilie, praf de copt, bicarbonat, ou, sos de mere, lapte batut, nectar de agave, ulei de masline, stafide, chips-uri de ciocolata.

Ingrediente:

  • 1 1/4 cani de ovăz
  • 1 cană făină de grâu integral
  • 2 linguri de pudră de cacao neindulcita
  • 2 linguri de vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
  • 1 ou
  • 1 ceasca sos de mere neindulcit
  • 1/2 cana lapte bătut
  • 3 linguri nectar de agave
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1/2 ceasca stafide
  • 1/4 cană chips-uri de ciocolata

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 170C. Intr-o forma de briose asezati hartii. Într-un bol mare combinati ovăz, făină, cacao, vanilie, praful de copt si bicarbonat de sodiu.

Briose_cu_ovaz_fulgi_de_ciocolata_si_stafide

Într-un bol mediu, amestecati împreună ou, sos de mere, lapte acru, nectarul și uleiul.

Briose_cu_ovaz_fulgi_de_ciocolata_si_stafide_02

Incorporati ingredientele umede in cele uscate. Se amestecă în stafide.

Briose_cu_ovaz_fulgi_de_ciocolata_si_stafide_04

Turnati aluatul in forme, se presara fulgi de ciocolata. Coaceți timp de 20 minute. Se răcesc si se servesc.

Briose_cu_ovaz_fulgi_de_ciocolata_si_stafide_06

restaurantedelux.ro