Briose cu ovaz, fulgi de ciocolata si stafidedin: ovaz, faina de grau integral, pudra de cacao, vanilie, praf de copt, bicarbonat, ou, sos de mere, lapte batut, nectar de agave, ulei de masline, stafide, chips-uri de ciocolata.
Ingrediente:
- 1 1/4 cani de ovăz
- 1 cană făină de grâu integral
- 2 linguri de pudră de cacao neindulcita
- 2 linguri de vanilie
- 1 lingurita praf de copt
- 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
- 1 ou
- 1 ceasca sos de mere neindulcit
- 1/2 cana lapte bătut
- 3 linguri nectar de agave
- 2 linguri ulei de măsline
- 1/2 ceasca stafide
- 1/4 cană chips-uri de ciocolata
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 170C. Intr-o forma de briose asezati hartii. Într-un bol mare combinati ovăz, făină, cacao, vanilie, praful de copt si bicarbonat de sodiu.
Într-un bol mediu, amestecati împreună ou, sos de mere, lapte acru, nectarul și uleiul.
Incorporati ingredientele umede in cele uscate. Se amestecă în stafide.
Turnati aluatul in forme, se presara fulgi de ciocolata. Coaceți timp de 20 minute. Se răcesc si se servesc.
restaurantedelux.ro