Biscuiti cu frisca si capsuni din: capsuni, zahar, faina, praf de copt, bicarbonat, sare, unt, lapte batut, frisca, smantana, zahar pudra, esenta de vanilie.
Ingrediente:
- 2 cani căpșuni feliate
- 2 linguri zahăr
Ingrediente biscuiti:
- 2 cani faina
- 2 lingurite praf de copt
- 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
- 1/2 linguriță sare
- 1/2 lingurita zahar
- 1/2 cana unt
- 3/4 ceasca lapte batut
Ingrediente topping:
- frisca
- 1 cana smantana
- 1 lingura zahar pudra
- 1/2 lingurita esenta de vanilie
Mod de preparare:
Se amestecă căpșunile cu zahăr și se lasa sa stea timp de câteva ore. Se prepară biscuiții, amestecand toate ingredientele pana la omogenizare.
Se coc la 150C 20-25 de minute. Se lasa sa se raceasca complet.
Bateti frisca cu smantana, zahar si esenta de vanilie.
Luati cate un biscuite si asezati felii de capsuni, adaugati frisca si adaugati inca un biscuite.
Repetati procedeul pana terminati biscuitii. Serviti imediat.
restaurantedelux.ro