Supa de fenicul cu parmezan din: ulei de masline, seminte de chimen, usturoi, ceapa, fenicul, morcovi, cartofi, rosii, piure de rosii, fasole, sare, piper, apa, spanac, parmezan.
Ingrediente:
- 1 lingura ulei de masline
- 1/2 lingurita semințe de chimen
- 3 catei usturoi, tocat
- 1/2 cana ceapa, tocata
- 1 cana fenicul, tocat
- 1/2 cana morcovi, cuburi
- 1 cana cartofi, cuburi
- 2 cani rosii, tocate
- 1/2 cana piure de rosii
- 1 3/4 cani fasole, fiarta
- sare si piper, dupa gust
- 4 cani apa
- 2 pumni spanac
- parmezan ras
Mod de preparare:
Incalziti uleiul si adaugati semințele de chimen si usturoiul, gatiti 1 minut, adaugati ceapa si fenicul, gatiti cateva minute.
Se adaugă restul ingredientelor, cu excepția spanacul si parmezanului.
Când legumele sunt fierte se adaugă spanacul, gatiti 1 minut si incorporati parmezan.
Opriti focul, lasati sa se odihneasca cateva minute, apoi serviti.
restaurantedelux.ro