Supa de fenicul cu parmezan din: ulei de masline, seminte de chimen, usturoi, ceapa, fenicul, morcovi, cartofi, rosii, piure de rosii, fasole, sare, piper, apa, spanac, parmezan.

Ingrediente:

  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 lingurita semințe de chimen
  • 3 catei usturoi, tocat
  • 1/2 cana ceapa, tocata
  • 1 cana fenicul, tocat
  • 1/2 cana morcovi, cuburi
  • 1 cana cartofi, cuburi
  • 2 cani rosii, tocate
  • 1/2 cana piure de rosii
  • 1 3/4 cani fasole, fiarta
  • sare si piper, dupa gust
  • 4 cani apa
  • 2 pumni spanac
  • parmezan ras

Mod de preparare:

Incalziti uleiul si adaugati semințele de chimen si usturoiul, gatiti 1 minut, adaugati ceapa si fenicul, gatiti cateva minute.

Supa_de_fenicul_cu_parmezan

Se adaugă restul ingredientelor, cu excepția spanacul si parmezanului.

Supa_de_fenicul_cu_parmezan_03

Când legumele sunt fierte se adaugă spanacul, gatiti 1 minut si incorporati parmezan.

Supa_de_fenicul_cu_parmezan_04

Opriti focul, lasati sa se odihneasca cateva minute, apoi serviti.

Supa_de_fenicul_cu_parmezan_06

restaurantedelux.ro