Fata de 14 ani, de cetățenie română, dispărută pe 26 iunie din Oldham, Manchester, a fost găsită vie și nevătămată în Spania.

Potrivit ITV, luni, 13 iulie, Camelia Lupu s-a prezentat la poliția din provincia Almeria, Spania, după ce apelul părinților săi a apărut în mass-media vineri, 10 iulie.

Poliția caută să dea de urma presupusului răpitor, cetățeanul român Alin Coman (foto), de 37 de ani. Acesta este descris ca având 1,8 metri înălțime, slab, tuns scurt și are o aluniță în mijlocul frunții.

Coman este suspectat de răpire de minori.

 

Detectivul Inspector Mark McDowall, de la poliția din Manchester, a declarat că se colaborează cu autoritățile spaniole și cu serviciile sociale din Marea Britanie pentru a o aduce pe fată acasă.

„Aș dori să mulțumesc personal reprezentanților presei care ne-au ajutat cu apelul nostru, ce a avut ca rezultat direct faptul că tânăra a scăpat de eventualele prejudicii, iar acum sperăm că se va întoarce acasă în siguranță”, a declarat McDowall.

Oricine deține informații despre locul un se află Alin Coman este poate suna poliția din Manchester, la 101 sau la Crimestoppers – 0800 555 111.

sursa