Această reţetă de roşii umplute cu ton şi măsline poae fi aperitivul perfect al unui meniu de vară pregătit pentru cei dragi. Lista de ingrediente nu este mare şi nici costisitoare. Şi cu siguranţă vei face o impresie foarte buna!

Roşii umplute cu ton şi măsline – Ingrediente

6 roşii potrivite
2 cutii ton bucăţi
2 ciuperci (champignon)
1 castravete proaspăt
10 măsline negre(fără sâmburi)
2-3 linguri maioneză
1 fir de ceapă verde
câteva fire de pătrunjel verde
sare
piper

 


 

CITESTE SI:

Cum iti dai seama daca rosiile de la piata au fost modificate genetic. Secretul, dezvaluit de agricultori

Detoxifierea de cinci zile pe care o ţine Dr. Oz vara


 

Roşii umplute cu ton şi măsline – Cum se prepară

Se aleg roşii foarte proaspete, tari, bine coapte, de mărime potrivită. Se taie un căpăcel deasupra fiecăreia şi se scoate cu grijă pulpa. Se presară un praf de sare şi se lasă apoi la scurs cu gura în jos, într-o strecurătoare. Între timp, se amestecă tonul scurs cu ciupercile şi castravetele tocate foarte mărunt, 4-5 măsline tăiate cubuleţe, maioneza şi ceapa verde tăiată rondele subţiri. Se condimentează, după gust, cu sare, piper şi pătrunjel. Se amestecă uşor. Se umplu roşiile cu amestecul de ton şi se decorează cu felii subţiri de măsline. Roşiile umplute cu ton şi măsline se servesc ca aperitiv.

sursa