Piept de pui delicios, la gratar din: piept de pui, ulei de masline, usturoi, cimbru, oregano, sare, piper, coaja de lamaie.

Ingrediente: 

  • 4 bucati piept de pui dezosat
  • 6 linguri ulei de măsline
  • 4 căței de usturoi, tocat
  • 1 linguriță cimbru uscat
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • 1 1/4 linguriță sare
  • 1/2 lingurita piper negru proaspat macinat
  • 1 1/2 lingurite coaja de lamaie, rasa

Mod de preparare:

Puneti pieptul de pui între 2 bucăți de hârtie de copt si bateti cu un ciocan de carne.


 

Creveti cu sos de unt

Reteta zilei: Rulouri de pui umplute, invelite in prosciutto

Reteta zilei: Salata de varza rosie cu morcov si mar


Se amestecă toate ingredientele, cu excepția puiului într-o punga care se inchide ermetic. Adaugati pieptul de pui si agitati bine. Lasati la marinat in frigider intre 4-12 ore.
Incalziti gratarul si adaugati pieptul de pui.

 

Rumeniti, acoperit, timp de 2-3 minute pe fiecare parte.

Piept_de_pui_delicios_la_gratar_04

Serviti cald.

sursa