Piept de pui delicios, la gratar din: piept de pui, ulei de masline, usturoi, cimbru, oregano, sare, piper, coaja de lamaie.
Ingrediente:
- 4 bucati piept de pui dezosat
- 6 linguri ulei de măsline
- 4 căței de usturoi, tocat
- 1 linguriță cimbru uscat
- 1/2 lingurita oregano uscat
- 1 1/4 linguriță sare
- 1/2 lingurita piper negru proaspat macinat
- 1 1/2 lingurite coaja de lamaie, rasa
Mod de preparare:
Puneti pieptul de pui între 2 bucăți de hârtie de copt si bateti cu un ciocan de carne.
Reteta zilei: Rulouri de pui umplute, invelite in prosciutto
Reteta zilei: Salata de varza rosie cu morcov si mar
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția puiului într-o punga care se inchide ermetic. Adaugati pieptul de pui si agitati bine. Lasati la marinat in frigider intre 4-12 ore.
Incalziti gratarul si adaugati pieptul de pui.
Rumeniti, acoperit, timp de 2-3 minute pe fiecare parte.
Serviti cald.