Norocul în dragoste în funcţie de zodie. Influenţa astrelor în jocul iubirii nu este de neglijat, viaţa amoroasă a nativilor depinzând, într-o mare măsură, de prezicerile astrologice.

În amor, influenţa astrelor are o importanţă mai mare decât am crede, astfel că unele zodii se pot considera mai norocoase decât altele în găsirea sufletului-pereche.

Berbecul este un mofturos şi jumătate

Energia şi pasiunea lor îi face irezistibili pe Berbeci, dar încăpăţânarea şi faptul că se plictisesc repede le diminuează norocul în dragoste. Au parte de multe aventuri pline de pasiune, dar nu îşi vor găsi imediat jumătatea, mai ales că sunt şi foarte pretenţioşi.

Taur

Dintre toate semnele zodiacale, Taurul este cel mai puţin norocos în dragoste. Ghinionul îi „loveşte“ pe nativii din această zodie exact când se aşteaptă mai puţin, după relaţii de ani buni, conform astrowikia.com. O ceartă sau un moment de neatenţie dus adesea la destrămarea unei frumoase poveşti de dragoste. Deşi sunt loiali şi îşi apreciază foarte mult partenerii, Taurii se împotrivesc schimbărilor, iar lucrul acesta poate fi sursa unor dispute în cuplu.

Gemeni  

Comportamentulu nativilor din zodia Gemeni este motivul pentru care aceştia nu se bucură de succes în iubire. Mai exact, Geamenilor le place să zboare din floare-n floare, iar acesta este motivul pentru care cu greu reuşesc să înfiripe o relaţie serioasă, pe termen lung. Pe de altă parte, dacă vor porni în căutarea iubirii, vor avea şanse mari de a o găsi.

Rac  

Pentru nativii născuţi în zodia Racului, dispoziţia schimbătoare este o sursă de probleme în viaţa amoroasă. Ei trec brusc de la optimism la stări negative, iar gândurile negre îşi pun amprenta asupra relaţiei de cuplu. Mai retraşi din fire, nativii Rac trebuie să facă eforturi pentru a cunoaşte oameni noi şi a înfiripa relaţii dacă ăşi doresc să aibă alături un partener de viaţă.

Leul temperat atrage ca un magnet s*xul opus

Fiind zodie de foc, Leul se îndrăgosteşte uşor şi iubeşte cu pasiune. Atrage ca un magnet oamenii din jur, aşa că nu are parte prea des de eşecuri amoroase. Este încrezător şi încântă uşor sexul opus, deşi în momentul în care devine îngâmfat ajunge să îndepărteze pe oricine prin atitudinea lui arogantă. Un Leu mai temperat este mult mai norocos în amor decât unul cu un ego uriaş.

Citeste continuarea pe adevarul.ro