Patru persoane au fost condamnate dupa ce au furat mii de lire sterline din casa unde traia un cuplu de romani din Splott, Cardiff.

Judecatorul a decis ca cei doi romani, care traiesc si muncesc in Tara Galilor, au fost jefuiti de toate economiile de-o viata de “paraziti” someri, scrie walesonline.co.uk.

Adela Ivan si Alin Ilas au ramas atat de saraci dupa jaf incat nu si-au permis nici macar sa se mute. Bunurile lor, inclusiv hainele, bijuteriile si electrocasnicele, le-au fost luate in pungi negre in vreme ce barbatul se afla la munca si partenera sa la cumparaturi, a aratat procurorul Ian Kolvin.


 

Alertă la Londra: UN ROMÂN a pus pe jar poliţia britanică din cauza vehiculului său de turism GALERIE FOTO

Cu „alba-neagra” la Londra, pe podul Westminster


 

Economiile de peste 3000 de lire sterline au fost cheltuite de hoti pe droguri de mare risc. Romanii au ramas cu doar 180 de lire sterline cand a ajuns politia la casa unde locuiau. Cei doi locuiau in casa tinerei Charlotte Brody, care nu a avut nicio slujba in viata sa. Partenerul sau, Gareth Waith, a mai comis alte noua jafuri din locuinte inainte de a sparge apartamentul celor doi romani. Pentru aceasta fapta, a fost condamnat la patru ani de inchisoare.

Brody a pledat vinovata pentru manipularea de bunuri furate, la fel ca si Gareth Cooke, barbat fara adresa stabila si dependent de heroina, si Penny West, recidivista.

Cei patru au la activ peste 200 de infractiuni diverse.

Cooke a primit o pedeapsa cu inchisoarea de 12 luni si cele doua femei de 32 de saptamani, cu suspendare doi ani.
sursa