Cauţi un anumit tip de bărbat şi nu ştii dacă potenţialul partener se încadrează în acel şablon? Ei bine, zodia lui este esenţială în acest sens. Astrele dictează care sunt acele zodii despre care poţi şti cu siguranţă că nu te vor dezamăgi. 

1. Cauţi un partener fidel?

Atunci probabil te întrebi care este cea mai loială zodie dintre toate.

Bărbatul Taur este cu siguranţă cel mai fidel, loialitatea lui fiind atât de intensă încât uneori te poate pune pe fugă. Implică-te într-o relaţie cu un nativ din zodia Taurului doar dacă fidelitatea este lege pentru tine, fiindcă acest bărbat nu este dispus să te ierte dacă ai călcat strâmb.

Dacă îţi cauţi un partener fidel, dar ceva mai puţin intens, un nativ din zodia Racului este perfect pentru tine. Câtă vreme îl apreciezi şi îi oferi afecţiune, te vei bucura de angajamentul lui pe viaţă.


Fantezii ale zodiilor. Ce îşi doreşte fiecare în funcţie de semnul astral

Top 5 zodii care mint si insala

Cum sunt femeile in amor, in functie de zodie


Şi bărbatul Leu este cunoscut pentru fidelitate, însă aceasta scade în intensitate dacă nu îl sprijini la orice pas. Va interpreta lipsa de sprijin din partea ta drept lipsă de loialitate şi va înţelege de aici că are voie să calce strâmb, din moment ce tu nu eşti trup şi suflet alături de el.

Bărbatul Balanţă este descris adesea ca având stofă de soţ şi sunt şanse mici ca el să te înşele. Cu toate acestea, bărbatul Balanţă tinde să se căsătorească din motive greşite, principalul motiv fiind teama de singurătate.

Dacă trebuie să alegi unul dintre cei de mai sus, atunci mizează pe un Taur, pentru că fidelitatea stă la baza firii lui şi nu ştie să trăiască altfel.

2. Cauţi un bărbat pe care te poţi baza?

Atunci probabil vrei să ştii ce zodii sunt de încredere.

Bărbatul Berbec se vede drept un cavaler pe cal alb şi adoră să ofere ajutor, aşa că va fi foarte fericit să ştie că partenera se bazează pe el.

Şi bărbatul Taur este de încredere, însă trebuie să îi spui clar de ce anume ai nevoie, întrucât se urneşte greu şi are tendinţa de a fi nesigur. Cu toate acestea, dacă îi spui unde vrei să fie, la ce oră şi de ce, va fi cu siguranţă acolo. S-ar putea, totuşi, să fie nevoie să îi desenezi instrucţiunile uneori.

Racul este, fără îndoială, cel mai bun punct sprijin pe care îl poţi găsi, întrucât pune familia pe primul plan şi este dispus să poarte pe umeri povara unor mari responsabilităţi. Câtă vreme te înţelegi bine cu mama lui, nu vei găsi un pilon de sprijin mai solid decât el.

Dacă “de încredere” înseamnă, pentru tine, un om organizat, atunci poţi alege un bărbat din zodia Fecioarei. Îşi va aminti fiecare detaliu important şi va avea grijă ca toate să fie bine puse la punct. Nu va lipsi niciodată de la vreo aniversare sau şedinţă cu părinţii pentru că nu îi stă în fire să îşi piardă capul, oricât de încărcat i-ar fi programul.

Dacă trebuie să alegi numai unul dintre cei de mai sus, mizează pe nativul Rac, fiindcă este un familist convins şi îşi va respecta angajamentul faţă de tine până în pânzele albe.

3. Cauţi un bărbat blând?

Atunci probabil te întrebi care zodie este cea mai tandră şi mai atentă.

Nativul din zodia Peştilor este cel mai empatic semn zodiacal şi simte exact ceea ce vrei să transmiţi. Dacă tu eşti nefericită va fi şi el la fel. Îi este imposibil să fie insensibil şi va veni cu tine chiar şi la un film romantic, siropos, pe de o parte pentru că vrea să te vadă fericită, iar pe de altă parte pentru că acest gen de filme este pe gustul lui!

Dintre celelalte semne zodiacale, Fecioara este un bărbat care pune preţ pe blândeţe. Este o trăsătură importantă, pe care o caută la cei din jurul lui, nu numai când vine vorba de alegerea partenerei de cuplu. Nu suportă ideea de cruzime şi îl calcă pe nervi orice fel de conflict.

Dacă te vezi nevoită să alegi unul dintre cei doi nativi, trebuie să ştii că Peştii sunt uşor dependenţi şi se vor agăţa de tine la orice pas, aşa că mai bine mizezi pe un bărbat din zodia Fecioarei!

4. Cauţi un bărbat cu simţul umorului?

Atunci probabil te întrebi care dintre zodii te va face să râzi cu lacrimi şi se va asigura că nu trece o zi fără ca tu să zâmbeşti măcar.

Dintre toate semnele zodiacale, bărbatul Leu are cel mai mare potenţial în acest sens. Are un simţ al umorului bine dezvoltat şi un farmec apare, dar şi dorinţa de a fi mereu în centrul atenţiei, de a oferi reprezentaţii celor dragi. Bărbatul Leu trece prin viaţă ca şi cum ar fi mereu pe scenă. Desigur, poate fi uşor obositor, însă cu siguranţă te va ajuta să te destinzi şi să uiţi de griji!

Vărsătorii sunt veseli şi mereu puşi pe şotii. Bărbatul Vărsător poate găsi o latură amuzantă în absolut orice situaţie, oricât de neplăcută.

Dacă trebuie să alegi unul dintre cei doi, atunci înclină balanţa către un Leu, fiindcă îţi va gâdila coarda sensibilă şi te va face să râzi cu poftă de fiecare dată.

5. Cauţi un bărbat inteligent?

Atunci probabil te întrebi care zodie este cea mai isteaţă dintre toate.

Capricornii sunt nativi ce studiază intens, însă inteligenţa lor nu este una înnăscută. Este mai degrabă rezultatul determinării şi eforturilor susţinute ale Capricornilor, întrucât nu le plac să se mulţumească cu puţin.

Fecioara este înzestrată cu o isteţime care se manifestă încă din copilărie. Dacă ai nevoie de cineva capabil să poarte discuţii pe teme filosofice la ore târzii, atunci nativul din zodia Fecioarei este potrivit pentru tine. Acest bărbat va avea un citat la îndemână pentru absolut orice împrejurare.

Dacă trebuie să alegi unul dintre cei doi, atunci mizează pe Fecioară. Poate că nu are diplome care să-i ateste inteligenţa, însă mintea lui efervescentă te va lua prin surprindere cu observaţii fascinante.

6. Cauţi un bărbat pasional?

Atunci probabil te întrebi care zodie îţi poate oferi momente fierbinţi.

Scorpionul este o fire pasională, iar amorul este o parte importantă a vieţii lui, la fel ca somnul, apa sau mâncarea. Viaţa alături de un Scorpion înseamnă pasiune, relaxare, explorare şi multă distracţie, atât între aşternuturi, cât şi în afara dormitorului.

Şi bărbatul Berbec are o energie agresivă, primară. Dacă ai nevoie de cineva care să preia iniţiativa şi să te ghideze cu o atitudine fermă, dar în acelaşi timp incitantă, atunci Berbecul este bărbatul potrivit pentru tine.

Dacă vrei ca amorul să fie periculos, variat şi mereu surprinzător, atunci alege bărbatul Gemeni. Dacă nu îţi doreşti neapărat un partener fidel, pentru o relaţie pe termen lung, acest bărbat este potrivit pentru tine, fiindcă nu îţi va îngrădi libertatea şi se va arăta deschis la tot soiul de sugestii.

Dacă trebuie să alegi doar unul dintre cei trei, atunci mizează pe un Scorpion.

7. Cauţi un bun ascultător?

Atunci probabil te întrebi care dintre zodii este cea mai atentă.

Racul este cel mai cuminte dintre nativii zodiacului, aşa că este cel mai dispus să te asculte atunci când ai nevoie. Poţi fi sigură că va păstra tăcerea până când tu expui tot ce te frământă.

Peştii, fiind unii dintre cei mai empatici nativi, vor reuşi să înţeleagă tot ceea ce le spui. Te vor aproba la momentul potrivit şi vor tresări ori de câte ori vei dezvălui detalii care te macină.

Dacă trebuie să alegi doar unul dintre cei doi, trebuie să te asiguri că ştii ce vrei. Dacă vrei să fii ascultată şi atât, atunci alege un Rac. Dacă vrei pe cineva care să empatizeze şi să vină şi cu o vorbă bună la momentul potrivit, atunci alege un nativ din zodia Peştilor.

8. Cauţi un romantic de modă veche?

Atunci probabil te întrebi ce zodie ascunde un cavaler cu un suflet mare.

Dacă vorbim de cavalerism, Berbecul este alegerea potrivită. Se vede drept capul familiei, stâlpul de rezistenţă şi îşi îndeplineşte cu succes rolul.

Scorpionul, însă, este cel care se asigură mereu că flacăra pasiunii rămâne aprinsă în cuplu. Dintre nativi, el este cel care te va surprinde cu gesturi romantice şi cadouri siropoase. Însă va trebui să-l motivezi cumva să nu-şi piardă interesul, iar momentele intime sunt un bun stimulent.

Şi nativii din zodia Peştilor sunt romantici, iar asta se traduce prin buchete de flori şi cina servită la lumina lumânărilor. Simţul romantismului în cazul Peştilor nu vine ca un soi de datorie, ca în cazul Berbecului şi nu este activat de promisiunea unei recompense între aşternuturi, aşa cum se întâmplă la Scorpioni. În cazul Peştilor, sexul şi romantismul merg mână în mână, niciodată separat. Aşadar, nu vor lipsi din dormitor lumânările, muzica, şampania şi petalele de trandafiri.

Dacă trebuie să alegi unul dintre cei de mai sus, mizează pe nativul din zodia Peştilor, fiindcă romantismul său este dezinteresat.

9. Cauţi un bărbat frumos?

Atunci probabil te întrebi care sunt zodiile cu un aspect fizic de invidiat.

Balanţa este, de regulă, una dintre cele mai atrăgătoare zodii. Aceşti nativi au o structură osoasă perfectă şi trăsături simetrice. Cu o constituţie atletică, bărbatul Balanţă este graţios şi arătos.

Şi nativul din zodia Săgetătorului are acel vino-ncoa’ care îl ajută să atragă priviri. Fie că este sclipirea din ochii lor sau modul în care zâmbesc, nativii din zodia Săgetătorului au un magnetism aparte.

Capricornul are o figură cu trăsături perfect sculptate şi buze care arată ca şi când ar fi fost create cu un scop bine definit – acela de a te săruta cu foc, până uiţi de tine.

Vei şti că priveşti un Scorpion dacă nu reuşeşti să-ţi dai seama dacă să-l încadrezi în lista celor mai urâţi bărbaţi pe care i-ai văzut sau mai degrabă în tiparul bărbatului la care visezi de când te ştii. Cu un look neconvenţional, te va face să priveşti de două ori înainte să treci pe lângă el.

Dacă nu ştii pe care dintre ei să îl alegi, mizează pe Capricorn. Arată dumnezeieşte şi dacă asta îţi doreşti la un bărbat, atunci nu ai cum să dai greş cu un nativ din zodia Capricornului.

10. Cauţi un bărbat stilat?

Atunci probabil te întrebi care dintre zodii intră în topul celor mai bine îmbrăcate.

Berbecul are mereu o ţinută impecabilă. Dacă vezi un bărbat care poartă exact ţinuta potrivită pentru un anumit eveniment şi nu cedează în faţa tendinţelor, atunci ai dat peste un Berbec.

Racul adoră să meargă la cumpărături şi probabil că vei regăsi în garderoba lui numai designeri renumiţi şi branduri dintre cele mai sofisticate. Este un bărbat stilat, care acordă atenţie detaliilor atunci când compune o ţinută.

Bărbatul Leu se aseamănă, cel puţin la suprafaţă, cu nativul din zodia Racului. Cu toate acestea, Leul o face doar pentru că îi place să fie admirat, nu pentru că i-ar păsa prea mult de modă şi tendinţe.

Dacă trebuie să alegi unul dintre cei trei, atunci mizează pe nativul din zodia Racului. Adoră să fie bine îmbrăcat şi, spre deosebire de restul bărbaţilor, nu se va plânge de fiecare dată când propui să te însoţească la cumpărături. Ba chiar se va oferi să meargă singur şi să îţi cumpere şi ţie câte ceva.

 

SURSA: obiectiv-romania.ro