Accidentul de muncă s-a produs luni, 8 februarie, la Chioggia (Venezia), zona Sottomarina, pe un şantier de construcţii. Din cauza căderii de la înălţime, un întreprinzător în construcţii român, Marian Ştefănoaia, de 48 de ani, şi-a pierdut viaţa.

A fost solicitată sosirea de urgenţă a elicopterului de la 118 din Padova, dar din păcate încă din primele momente s-a înţeles că situaţia era disperată. Vehiculul sanitar nici măcar nu a aterizat la Chioggia, întorcându-se la bază fără rănit.

Victima era rezidentă la Cadoneghe, în provincia Padova. Era patronul unei firme de construcţii care obţinuse în subcontractare lucrarea de renovare a curţii interne a clădirii unei alte firme. Marian Ştefănoaia se afla la faţa locului cu angajaţii săi, toţi de naţionalitate română şi cu contracte regulare.

La un moment dat, din cauze încă în curs de analiză, bărbatul de 48 de ani a căzut de la o înălţime de circa patru metri lovindu-se cu capul de bucăţi de dărâmături, cărămizi şi alte resturi. Din cauza impactului şi-a pierdut cunoştinţa, fiind apoi urcat la bordul unei ambulanţe a spitalului local.

 

citeste mai multe pe: gazetaromaneasca.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *