Frigarui din pulpe de pui din: pulpe de pui, sare, lapte batut, sare, usturoi, ceapa, patrunjel, marar, piper, boia de ardei, praf de mustar.
Ingrediente pui:
- 5 pulpe de pui, dezosate
- 2 linguri sare
Ingrediente sos:
- 1 cana lapte batut
- sare
- usturoi
- ceapa
- patrunjel
- marar
- piper
- boia de ardei
- praf de mustar
Mod de preparare:
Pentru pregatirea dressing-ului, procesati la blender toate ingredientele si pastrati sosul deoparte.
Puneti pulpele de pui intr-un castron, asezonati cu sare, se toarna sosul si se amesteca foarte bine.
Lăsați la marinat timp de cel puțin șase ore.
Puneti carnea de pui pe frigarui. Incalziti bine gratarul si rumeniti frigaruile 3-4 minute pe fiecare parte.
Serviti calde cu salata, dupa preferinta.
restaurantedelux.ro