Prajitura Tiramisu din: branza mascarpone, piscoturi, ou, zahar, cafea, coniac, cacao, ciocolata.
Ingrediente:
- 250 gr branza mascarpone
- 250 gr piscoturi
- 2 galbenusuri de ou
- 2 linguri de zahar
- 1 cana cafea, racita
- 1 1/2 linguri de coniac
- 1-2 linguri de cacao
- Ciocolata rasa
Mod de preparare:
Intr-un castron, amestecati galbenusurile de ou, zahar si jumatate din cantitatea de coniac. Bateti bine pana se ingroasa. Incorporati mascarpone si amestecati cu lingura de jos in sus.
Intr-un bol amestecati cafeaua cu restul de coniac. Scufundati fiecare piscot in amestecul de cafea si asezati in tava sau pe farfurii. Acoperiti cu o parte din crema. Repetati procesul.
La sfarsit presarati cacao si ciocolata rasa, dati la frigider peste noapte. Serviti rece.
Sursa: restaurantedelux.ro